Formanyomtatványok

Légijármű okmányok rendelhetők!

Tisztelt Érdeklődők!

2015. őszén meghirdettük a légijármű naplók megrendelési lehetőségét. Sajnos akkor elég kevés érdeklődés érkezett. Most, a szezon kezdetével ismét figyelmükbe kívánjuk ajánlani a dokumentumok rendelési lehetőségét.

A légijárművek hatósági ellenőrzésénél a betelt, szakadt, rossz állapotú naplók problémát okozhatnak, ezért mindenkinek ajánljuk, hogy a szezonra készülve ellenőrizze a gépek naplóainak állapotát és rendeljen, amiből szükséges.

Külön kiemeljük a vitorlázó repülőgép fedélzeti naplót, mely a korábbinál egyszerűbb tartalommal és fűzött formában rendelhető.

Az itt felsorolt nyomtatványok megrendelhetők az MRSz-től nagyon baráti, darabonként bruttó 1699 Ft-os áron. Kérjük, kiegészítő igényeiket 2016. február 28-ig a csatolt megrendelőt kitöltve és a muszakinyilvantarto@aeroclub.hu e-mail címre beküldve jelezzék. A gyártást a minimális gyártási mennyiség elérésekor indítjuk. Számlázás és kiszállítás ezt követően történik. Megrendelést az MRSz-en kívüli egyéb partnerektől is elfogadunk!

MRSZ_lj_okmany_megrendelo 2016

Felhívjuk figyelmüket, hogy az alábbi minták nem nyomtathatók, és alkalmazásukat sem fogadjuk el, csak a hivatalosan gyártásból elérhető kiadvány fogadható el.