eMRSZ

eMRSz

Magyar Repülő Szövetség Nyilvántartó rendszere 


Kedves Egyesület Vezetők!

Mint az korábban e-mailben tájékoztattuk Önöket, 2016. december 1-től a Magyar Repülő Szövetség bevezetett egy saját fejlesztésű, speciálisan a repülő szövetségi tagok hatékony adminisztrációját ellátó On-line nyilvántartó rendszert, mely felváltja a korábbi papír alapú adatközlési folyamatokat.

Az adatok minél egyértelműbb megadására és a rendszer használatának megkönnyítése érdekében az alábbi dokumentumokkal tudjuk támogatni munkájukat. A dokumentumok elsősorban az egyesületvezetőknek szólnak és a rendszer használatát érintő első lépésekhez készült támogatásul:

eMRSZ bevezetés tájékoztató

eMRSZ – HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ (segítség a rendszer használatának megkezdéséhez)

eMRSZ – BEFIZETÉSI ÚTMUTATÓ (segítség a rendszeren belüli tagdíj fizetés indításához)

eMRSZ - HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TAGOKNAK

MRSZ adatkezelési szabályzat

Ha elakad a folyamatban vagy nem világos az elvégzendő feladat,

kérje munkatársunk segítségét az alábbi elérhetőségek egyikén:

SZOT GÁBOR

tagnyilvantarto@aeroclub.hu

+36 20 777 9132


További információk:

A rendszer neve: eMRSZ – Magyar Repülő Szövetség Nyilvántartó Rendszere

adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-106433/2016.

A rendszer az alábbi domainről érhető el megfelelő jogosultsággal:

 https://emrsz.hu/ 

A rendszer első fázisában a tagnyilvántartásban kíván hatékony segítsége lenni a központi nyilvántartásnak, de további célja, hogy második fázisban megnyissa a lehetőséget az egyesületeknek, azon belül a vezetőknek, hogy az egyesülettel kapcsolatos ügyeket is a rendszeren belül tudják nyilvántartani és kezelni egy privát elektronikus ablakon keresztül.

A rendszer használatához a Magyar Repülő Szövetség díjat nem számol fel a tagegyesületek felé, annak további fejlesztési és üzemeltetési költségeit a Magyar Repülő Szövetség biztosítja.

A rendszer üzemeltetésétől a közös munka felgyorsulását, hatékonyabb és biztonságosabb adatkezelést várjuk. Kérjük minden egyesületvezető türelmét és együttműködését a rendszerrel kapcsolatban.

eMRSZ bevezetés menetrend:

2016. dec 1. és 2016. december 15-e között minden egyesületvezetőnek eljuttatunk egy e-mailt a nyilvántartásunk szerinti e-mail címére, amiben kiküldjük a rendszer használatához szükséges hozzáférési adatokat (felhasználónév, jelszó).

a belépés után végigvezetve, lépésről lépésre meg kell adni az egyesületével kapcsolatos adatokat

(erre az adatok aktualizálása miatt van szükség)

Budapest, 2016. december 01.